Gallery & Shop

Caviar Anti-Aging Multiplying Volume Mist 147ml

Alterna Caviar Anti-Aging Miracle Multiplying Volume Mist er en fantastisk volume-spray til håret, der giver øjeblikkelig og langvarig rod-til-spids volumen, fleksibelt hold og efterlader håret uimodståelig blødt. Det er et multifunktionelt produkt, der både giver volumen øjeblikkeligt og over tid. Det er klinisk bevist, at du får 2 x mere volumen i dit hår. Produktet indeholder Marine Plumping Complex, hvor der bl.a. findes omega-3 og Seasilk-ekstrakt til at styrke og genoprette hårets naturlige tykkelse og reducerer brud. Teknologien Color Hold®, som også findes også i produktet, låser hårfarvens glans og shine. Forskningsresultater viser, at i en forbrugertest med 30 kvinder, der brugte dette produkt sammen med shampooen og conditioneren, sagde 89 % af kvinderne, at jo mere de brugte, jo mere voluminøst så deres hår ud.

  • Uden parabener, sulfater og phtalater
  • Uden syntetisk farve, DEA / TEA og petrokemi
  • Velegnet til farvet hår

Fremgangsmåde:

  • Spray i håndklædetørt hår før føntørring
  • Skal ikke skylles ud

 

Dette Produkt fra Caviar i kan du også købe i frisørsalonen i Brønshøj hos Frisøren Ditte Jørgensen, som også er uddannet Kosmetolog. Besøg Motiba Clinique i Brønshøj København.

399.00 DKK

Vi lægger løbene foto op af vores kunder.

0 kommentar(er)

Click here tell us what you think of our Gallery and Clinique

lovetoshop.dk

motiba er ved at lave en shop hvor du kan købe lækkerier fra redken darphin exuviance joico ref montibello og mineralogi. i mellem tiden kan du købe hos lovetoshop.dk