Gallery & Shop

Exuviance Clarifying Facial Cleanser 212ml

Denne sæbe fra Exuviance er dybderensende og til dig med med tilbøjelighed for akne og problematisk hud. Med antibakterielle egenskaber hjælper denne skummende formel til at fremme en ren, klar og problemfri teint. Det er specielt designet til at rense dybt og udtrække urenheder, som forstyrrer huden.

Produkt har en normaliserende effekt på fedtet hud og reducerer forekomsten af bakterier, der kan forårsage udbrud. Polyhydroxyacid bringer anti-aging fordele, og en blanding af lys fugtighedscreme og kamille hjælper til at lindre, beskytte og afbalancere huden.

Brug produktet to gange dagligt. Påfør produktet på fugtig hud og masser det blidt ind i huden, så det begynder at danne skum. Til sidst skylles grundigt med vand.

 

 

Dette Produkt fra Exuviance kan du også købe i frisørsalonen i Brønshøj hos Frisøren Ditte Jørgensen, som også er uddannet Kosmetolog. Besøg Motiba Clinique i Brønshøj København.​

 

264.00 DKK 299.00

Vi lægger løbene foto op af vores kunder.

0 kommentar(er)

Click here tell us what you think of our Gallery and Clinique

lovetoshop.dk

motiba er ved at lave en shop hvor du kan købe lækkerier fra redken darphin exuviance joico ref montibello og mineralogi. i mellem tiden kan du købe hos lovetoshop.dk